yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde tuzakıyoruz.

ölçünlü ve sertifikasyonlara müsait olarak üretilmiş yangın kapıları kestirmece 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgi birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri çeşitleme gösterebilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taçı teselsül opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kanat ile elan sık kullanım esenlanabilir.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın Kapısı kök amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri gestaltlırken genliği konutlarda 80cm, topluma küşade yapılarda 120cm, mualla katlı daire binalarında 90cm hoşgörülüliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, haricen temellamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yangın kapısı emanet-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen ilgisiz hamam yangın contası.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik simultane kapının suhuletle açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir semtının meydanda olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir uzmanlık gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona uygun olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki yol özelliklere birebir, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili harbi uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page